Topp 5 Minecraft-mods
0

Topp 5 Minecraft-mods

aug 27 Spill.no  

Minecraft er markedets mest populære sandkassespill, men etter en stund er det lett å gå lei. Spillet har mye forbedringspotensiale, og det er her modding kommer inn i bildet. En mod er en tilleggskode som ikke er utviklet av Mojang, men som kommer fra brukerne selv.

Etter møysommelig testing, har vi kommet frem til de fem mest underholdende mod’ene, og vi har samlet dem her for våre lesere. Er du enig eller uenig? Har du tips om modder vi har oversett? Bruk kommentarfeltet, folkens!

Klikk deg videre for å se listen over de fem beste Minecraft-moddene!

5. Portal Gun-mod

Har du noen gang ønsket at du kunne kombinere Portal-spillene med Minecraft? Denne modden gjør nettopp dette. Etter å ha installert den, får du flere nye ting det er viktig å få med seg for å kunne benytte den kraftige “tilleggspakken” fullt ut. Med Portal Gun-mod får du muligheten til å produsere den fantastiske Portal Gun, som kan frakte deg fra et hvilket som helst punkt til et annet, så lenge det er feste på bakken eller veggen.

Med denne modden følger det også med Sentry Turrets og Chamber Blocks. Disse kan brukes til å lage realistiske kammere for å teste både dine og dine venners Portal-ferdigheter.

Nedlasting!

Artikkelen fortsetter på neste side!

4. Zan’s Minimap

Denne modden er den mest praktiske på listen. Som i Call of Duty, Counter-Strike og andre FPS-spill har du et minikart. Nå har denne funksjonen også kommet til Minecraft. Har du noengang vært på en server eller din egen verden og tenkt “Hvor i helvete er jeg nå?”? Zan’s MiniMap er til for å vise vei.

Kanskje bygger du en underjordisk hule som skal gå presist ved siden av hverandre, uten å kræsje. Modden har en Cave-funksjon som gjør at du kan se hvor du har gravd. Kanskje du bygger en by, men du ikke er sikker på hvor langt byen strekker seg. Zan’s MiniMap gir deg overblikk i løpet av sekunder!

Nedlasting!

Artikkelen fortsetter på neste side! 

3. Kaevator SuperSlopes

Det er en vits om Gud og Notch, skaperen av Minecraft, som lyder som følger

Gud: Jeg skapte verden
Notch: Jeg skapte en bedre en
Gud: Jeg kan lage sirkler og skrå hjørner
Notch: …

Denne vitsen har fått en ny vending. For nå kan du faktisk lage skrå hjørner. Med Kaevator SuperSlopes får du mange ny blokker å bruke for å få et litt mer elegant preg på verdenene dine.

Kaevator legger til blokker som er skråvinklet. Disse blokkene brukes for å gi serveren et mer elegant preg. Du kan si du har lyst til å lage pyramidene i Egypt, men føler at blokkene på Minecraft ikke kan brukes. Da har du denne modden som legger til “halve” blokker. Disse er skråvinklet og perfekte til kunstverk.

Nedlasting!

Artikkelen fortsetter på neste side! 

2. TooManyItems

TooManyItems er for de som liker å fokusere mer på bygging og konstruksjon enn produksjon og utforskning. Den lager en liten liste ved siden av lageret ditt med alle tilgjengelig blokker for Minecraft. Kunne du tenke deg å lagre en liste med våpen og blokker som du har brukt lang tid på å opparbeide? Da er TooManyItems for deg. Utrolig praktisk hvis du skulle dø for du kan gå tilbake til der du var med våpnene dine. Det jeg misliker sterkt med denne moden er at du miste følelsen du får av å crafte og så kunne si at du har gjort det fra bånn av. Du bruker bare listen for å få tak i fin sten, lava og lignende.

Nedlasting!

1. Aether

Aether-mod er den kraftigste og mest avanserte modden til Minecraft. Det er tre av de dyktigste mod-skiverne som har gått sammen for å lage denne pakka, og jeg kan trygt bekrefte at innholdet er tilfresstilliende.

Aether oppgraderer én verden og legger til en annen. Det velkjente Nether blir oppgradert med noen blocks, mobs og litt forskjellige skulpturer her og der. Den verdenen som blir lagt til heter Aether. Denne verdenen er noe lignende det som blir kalt for Skylands. Det blir satt opp en rekke ny blokker på Aether. Gresset blir erstattet av Aether-grass og steinene er erstattet av noe glasslignende stein.

I Aether-worlden er det forskjellige byggverk og rifter i fjell som du ser ikke skal være der. Dette er inngangen til forskjellige bosser. Disse bossene er satt på en alt for høy vanskelighetsgrad, og reagerer ikke hvis du justerer det ned.

Det blir også lagt til en hel del nye våpen, som kan anskaffes ved å drepe bosser. Det er blant annet lagt til en stav som blåser vind mot fienden, og og et sverd som sender lyn og torden mot dem.

Nedlasting!

NB: Modding skjer på eget ansvar. Hvis du skulle få problemer etter å ha installert noen av moddene vi anbefaler her, sjekk siden her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.