Total War: Three Kingdom byr på kinesisk historie
0

Total War: Three Kingdom byr på kinesisk historie

jun 06 Stian Koxvig  

ROMANTISK HÆRFØRING: Krig forandrer seg aldri, men i en et urgammelt Kina, blir det litt romantisk likevel.

Alle som elsker strategispill bør ha kjennskap til Creative Assemblys mektige Total War-serie. I det neste Total War-spillet vil de i stedet for å fokusere på historiske slag, ta for seg en litt mer romantisert versjon av historien som nå finner sted i Kina på 200 tallet.

Spillet er inspirert av Luo Guanzhongs historiske roman fra 1400-tallet «Romance of the Three Kingdoms», og tar for seg mytiske generaler og deres armeer i Kina i det andre og tredje århundre.

Han-dynastiet er på randen til å kollapse, og blant generalene man kan kontrollere finner vi den legendariske Cao Cao. Her blir det store slag, mye diplomati og mye dolking i rygger for å sørge for at man kan skape det neste store dynastiet.

Muligens inspirert av suksessen til Total War: Warhammer, vil generalene også ha noen overnaturlige krefter og takle horder av fiender som vi kanskje kan kalle unaturlig. Creative Assembly lover også en «Classic Mode» for de som foretrekker litt mer historisk korrekt hærføring når Total War: Three Kingdoms lanseres tidlig i 2019.

 

About Stian Koxvig

Nyhetsredaktør med forkjærlighet for spill og film. Lidenskapelig opptatt av japansk spill og kultur