Trailer og trailer-analyse
0

Trailer og trailer-analyse

mai 03 Spill.no  

I helgen ble den første traileren fra det syvende «Call of Duty»-spillet lansert, og internett holdt på å eksplodere i glede blant alle skyteglade spillere. Ryktene om at spillet vil finne sted i Vietnam så ut til å stemme, men mer moderne våpen og utstyr kan tyde på at spillet kommer til å hoppe frem og tilbake i tid.

Analyse

Tusenvis av «Call of Duty»-fans har kjørt traileren i sakte film og bilde for bilde for å analysere alt de kan se, og spekulere om det fremtidige spillet. Alt fra våpen- og helikoptermodeller til potensielle nye spillmekanikker har blitt påpekt. Nettsiden Gametrailers har til og med laget sin egen versjon av traileren, der de fryser bildet med jevne mellomrom for å påpeke viktige detaljer.

Her kan du se den originale traileren:

Her kan du se Gametrailers analyse av traileren:

«Call of Duty: Black Ops» utvikles av Treyarch og utgis av Activision Blizzard. Spillet skal lanseres 9. november 2010. Formater er ikke annonsert ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.