Tre hovedpersoner i GTA V
0

Tre hovedpersoner i GTA V

nov 08 Spill.no  

Spillbladet Game Informer har sluppet et bilde av forsiden på desembernummeret, som har Grand Theft Auto V som hovedsak.

Albert hvem?

I bladet, som er lagt ut for digitalt salg, men kommer fysisk i butikkene først om to uker, blir det hele 18 sider å lese om det etterlengtede spillet. Som en liten smakebit på gildet, ble forsiden presentert på bladets nettside i dag. Her får vi se de tre hovedpersonene vi kommer til å følge i spillet, akkurat som ryktene foreslo.

Noe som viste seg å ikke stemme, var at en av dem heter Albert De Silva. Redaktør i Game Informer Matt Bertz knertet det ryktet med følgende Twitter-melding:

– Ingen av dem heter Albert.

I stedet får vi disse tre karene på coveret – to av dem har vi allerede møtt i den første traileren for spillet – og det loves en grundig introduksjon av trioen, samt et innblikk i hvordan det nye Los Santos fortoner seg, i det kommende Game Informer.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar North og utgis av Take Two Interactive for Playstation 3 og Xbox 360. Spillet slippes til våren 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.