Tre plater på 360, én plate på PS3
0

Tre plater på 360, én plate på PS3

mai 06 Spill.no  

Det nærmer seg L.A. Noire-lansering, og Rockstar er tydeligvis redde for at vi skal glemme at spillet kommer, for hver dag er postkassen full av nye L.A. Noire-annonseringer fra Rockstar Games.

Tre DVD-plater

I et intervju med nettsiden Kotaku forteller spillets produsent Jeronimo Barrera at L.A. Noire inneholder så mye data at det vil komme på tre DVD-plater på Xbox 360. Playstation 3-versjonen får plass på en blu-ray-plate. Ifølge Barrera vil Xbox 360-spillerne kun måtte bytte plate to ganger i løpet av spillet, så de som er redd for at de må sitte og bytte frem og tilbake hele tiden trenger ikke å bekymre seg.

I dag tidlig fikk vi også vite at spillet får hele to offisielle soundtracks. L.A. Noire Official Soundtrack inneholder symfonimusikk komponert spesielt for spillet av Andrew Hale, mens L.A. Noire Remixed inneholder moderne remikser av gamle låter fra blant annet Ella Fitzgerald, Gene Krupa og Billie Holiday. Ifølge Rockstar Games inneholder L.A. Noire over 32 låter fra spillet tidsepoke, i tillegg til egenkomponert musikk.

L.A. Noire utvikles av Team Bondi og utgis av Rockstar Games. Spillet lanseres på Xbox 360 og Playstation 3 20. mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.