Tretti 3D-titler på PS3
0

Tretti 3D-titler på PS3

mar 23 Spill.no  

Nintendo lanserer sin 3DS-konsoll denne uken med brillefri 3D, men det forhindrer ikke Sony fra å satse videre på 3D-mulighetene på PS3. Ifølge den amerikanske PlayStation 3-bloggen til Sony avslører de at de kommer til å ha klar over 30 3D-titler på konsollen i løpet av 2011.

Bikini-3D

Mange har allerede lekt med Playstation 3s 3D-muligheter. Ifølge Sonys blogg har hele 83.000 lastet ned en gratisversjon av «Sports Illustrated Swimsuit Edition 2011» i 3D i løpet av den første uken det lå ute på PlayStation Store. Nylig lanserte titler som «Killzone 3» og «Motorstorm: Apocalypse» kommer med full 3D-støtte, og Sony lover at over 30 spill vil ha 3D-støtte innen utgangen av året. Inkludert blant disse er «Uncharted 3: Drake’s Deception» og «Ratchet & Clank: All 4 One»

Hva med deg? Har du 3DTV og muligheten til å spille PS3-spill i 3D, eller foretrekker du vanlig bilde i spillene dine? Diskuter gjerne i kommentarfeltet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.