Ubisoft bekrefter ryktene
0

Ubisoft bekrefter ryktene

mar 02 Spill.no  

Utvikler Ubisoft har bekreftet ryktene om at Assassin’s Creed 3 vil omhandle den amerikanske revolusjon, og har offentliggjort omslagssdesignet for spillet.

Revolusjonerende

Man skal ikke høre på rykter, heter det, men i spillbransjen er det som oftest hold i dem. Dette ble nok en gang bekreftet da Assassin’s Creed 3 ble annonsert for en tid siden, uten noen ytterligere informasjon om spillets hovedperson. Det tok ikke lang tid før vi begynte å høre snakk om den amerikanske revolusjon, og i går kunne Kotaku rapportere at de hadde vært i kontakt med en Best Buy-ansatt som bekreftet ryktene med reklamebilder.

I dag har Ubisoft besluttet å bekrefte ryktene offentlig en gang for alle, og har derfor lagt ut designet for spillomslaget. I tillegg har spillbladet Game Informer spillet som hovedsak i det kommende nummeret, og forteller blant annet at handlingen er satt til andre halvdel av 1700-tallet, da krigen mellom tempelriddere og snikmorderne har eskalert og flyttet seg til nord-Amerika, hvor den amerikanske revolusjon bryter ut.

Assassin’s Creed 3 utvikles og utgis av Ubisoft for PC, Playstation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii U. Spillet skal etter planen lanseres 30. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.