Slik blir Sly 4
0

Slik blir Sly 4

mar 02 Spill.no  

Utvikler Sanzaru Games har sendt ut et inforskriv akkompagnert av en rekke nye bilder fra det kommende Playstation 3- Sly Cooper: Thieves in Time.

Tid og sted

Sanzaru, som blant annet står bak PSP-spillet Secret Agent Clank og HD-oppdateringen av de gamle Sly Racoon-spillene til Playstation 3, har fått i oppgave å lage en oppfølger i serien om den klåfingrede vaskebjørnen. Som tittelen tilsier, går ferden denne gangen gjennom tid i tillegg til en rekke nye, eksotiske lokasjoner, og inntil nylig har vi bare hatt ett hint å gå etter i spekulasjonene våre. Nå har imidlertid den relativt ferske utvikleren sluppet en haug med ny informasjon om spillet, og med i pakken følger et hyggelig utvalg av skjermbilder.

Denne gangen har vår venn Sly fått et plutslig tilfelle av hukommelsestap, som resulterer i at han stikker av med Carmelita Fox, og gir skilpaddekompis Bentley ansvaret med å passe på Thievius Racoonus, en bok spekket med Cooper-slektens familiehemmeligheter. Når sider av boken plutselig begynner å forsvinne i løse lufta, må han samle gjengen for å forhindre at Slys familieskatt går tapt for alltid.

Det blir gjensyn med en rekke av de gode, gamle figurene fra de tidligere Sly-spillene, men det loves i tillegg en gjeng med nye bekjentskaper. På toppen av dette kan man bytte mellom en hel del forskjellige kostymer som byr på helt egne angrep og spesialknep.

Skjermbilder

Sly Cooper: Thieves in Time utvikles av Sanzaru Games og utgis av Sony for Playstation 3. Ingen lanseringsdato er offentliggjort ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.