Ubisoft bremser piratbeskyttelsen
0

Ubisoft bremser piratbeskyttelsen

feb 23 Spill.no  

Kampen mot piratkopiering har ofte medført at ærlige brukere har blitt mer straffet enn uærlige pirater. Ubisoft har forsøkt seg med ulike typer piratkopiering, og innførte for en stund siden et rigid system på PC som krevde at du var koblet til internett konstant mens du spilte for at spillet ditt skulle verifiseres.

Kontroversielt

Etter å ha fått massiv kritikk for sitt strenge anti-pirat-system fra spillere som har hatt problemer med å spille Ubisoft-spill på grunn av ustabilt internett eller andre tekniske problemer, firer nå Ubisoft på de strenge kravene med den kommende lanseringen av «Assassin’s Creed: Brotherhood». Ifølge nettsiden VG247 vil spillet kun kreve verifisering av at du har en lovlig kopi når det installeres, deretter kan du spille det så mye du vil selv om datamaskinen din ikke er på nett.

«Assassin’s Creed: Brotherhood» er utviklet og utgitt av Ubisoft. Spillet er lansert på Xbox 360 og Playstation 3 (les vår anmeldelse her), og lanseres til PC 18. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.