UFC går til Electronic Arts
0

UFC går til Electronic Arts

jun 04 Spill.no  

På mandagens E3-pressekonferanse for Electronic Arts ble det klart at UFC-sjef Dana White har inngått en flere års avtale med EA om offisielle UFC-spill.

Slutt på krangelen

– OMG! EA annonserte nettopp en flerårig avtale med UFC. Stakkar THQ!

Meldingen kommer ikke fra en tenåring med en forkjærlighet for Mixed Martial Arts og et horn i siden til Electronic Arts – det er den siste Twitter-meldingen fra den høyt respekterte markedsanalytikeren Michael Pachter. For mens kulene flyr i Medal of Honor- og Battlefield-videoer og kjendisene dukker opp på scenen, er det UFC-imperiets overgang fra THQ til Electronic Arts som er den mest oppsiktsvekkende nyheten.

Mye av grunnen til det er at UFC-sjef Dana White og EA i lang tid var i tilnærmet krig med hverandre. Skjellsordene haglet, og White ekskluderte på et punkt fightere fra ligaen sin som lånte navn og utseende til EAs MMA. 

Vet du hva forskjellen [mellom meg og EA] er? Jeg er i MMA-bransjen. EA er ikke det, uttalte han da det stod på som verst.

Nå er de imidlertid i bransjen begge to, og det under samme parole. UFC: Ultimate Fighting Championships har foreløpig ingen dato annonsert, men vi kommer tilbake med detaljene etter hvert som de dukker opp.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.