Ulisensierte lag i Euro-utvidelsen til FIFA
0

Ulisensierte lag i Euro-utvidelsen til FIFA

apr 25 Spill.no  

Nettsiden Eurogamer har avslørt at nesten halvparten av landslagene i den nye Euro 2012 utvidelsen til FIFA 12 ikke har ekte spillernavn eller landslagsdrakter. I stedet har spillerne fått tilfeldige tullenavn og generisk utseende, mens draktene bare ligner på de originale landslagsdraktene.

53 nasjoner

Av de 53 landslagene som er med i spillet består 24 lag av generiske spillere med uekte navn og drakter, mens de resterende 29 har riktig navn, utseende og drakter på spillerne.

Electronic Arts forteller Eurogamer at årsaken er at utgiveren må forhandle individuelle avtaler med hvert enkelt lands fotballforbund.

– Å lisensiere lag og ligaer er en forretningsavgjørelse basert på størrelsen på markedene og begrensede ressurser, og innenfor disse parameterne var vi ikke i stand til å forhandle fram en avtale med alle fotballforbundene om å ha landslaget deres med i spillet, sier Electronic Arts i en uttalelse til Eurogamer.

Euro 2012-utvidelsen til FIFA 12 er lansert digitalt til Xbox 360, Playstation 3 og PC, og koster 1800 MS Points/160 NOK.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.