Undergrunnens spøkelser
0

Undergrunnens spøkelser

mar 10 Spill.no  

Ukrainske 4A Games debuterer neste uke med «Metro 2033». Spillet, som er basert på Dmitry Glukhovskys roman ved samme navn, er et førstepersons-skytespill satt til Moskvas undergrunn, ti år etter en kjernevåpen-krig har ødelagt store deler av verden. Her må restene etter befolkningen kjempe for å overleve i den dystre tilværelsen, mens de forsvarer seg mot både ressursmangler, mutanter og til og med andre mennesker. «Metro 2033» blir som sagt 4A Games sitt første spill og de har derfor mye å bevise. Hvorvidt spillet vil klare å overbevise potensielle kjøpere, er usikkert. Særlig med tanke på hvor mange store titler som blir sluppet i de kommende ukene. THQ og 4A Games prøver ihvertfall nå å overbevise med en flunkende ny trailer til spillet.

 

Traileren som kan ses under, er en såkalt lanseringstrailer. Den viser kanskje ikke så mye av spillets mer actionfokuserte deler. Derimot gir den oss et skikkelig dystert og atmosfærerikt inntrykk av spillets humør.

 

«Metro 2033» har slippdato 19. mars 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.