Valve Steam Deck klar i Desember
0

Valve Steam Deck klar i Desember

jul 16 Alexander Lund  

Det legendariske spillselskapet Valve visste frem nylig sitt håndholdte konsoll Steam Deck. I konkurranse med Nintendo Switch skal nå selskapet prøve å ta en stor del av det håndholdte spillmarked.

Med Steam Deck skal du få muligheten til å spille dine favorittspill fra Steam biblioteket ditt og kan sammenlignes med en laptop med enklere taster for spill. For noen vil kanskje Steam Deck minne om den gamle PS Vita (eller Sega Game Gear hvis du er skikkelig gammel) med tanke på utseende. Separat kan du kjøpe også en docking stasjon som vil koble Steam Deck  til monitorer og TVer slik at du kan få den fulle spillopplevelsen.

Steam Deack skal komme i flere versjoner og starter på USD 399 dollar, Konsollen slippes i desember til utvalgte regioner, hvorvidt Norge er en av dem vites ikke på dette tidspunkt. Dette betyr at vi mest trolig må vente litt lengre enn Desember på konsollen.

Hvis du er heldig nok til å bo i en av regionene konsollen er bekreftet for så må du fremdeles forhåndsbestille konsollen skal du ha mulighet til å ha den i hendene i Desember.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill