Vant du PS Now abonnement?
0

Vant du PS Now abonnement?

okt 23 Spill.no  

Vi har trukket to vinnere som vant hver sitt PlayStation Now abonnement!

På Spill.no sine hjemmesider var det brukeren Selbyggen som vant et 12 måneders abonnement til de gode klassikerne. Her er hva det skal brukes til:

Det jeg kanskje gleder meg mest til er nok å teste spill som jeg ikke har tatt meg råd til å kjøpe, for å se om det er noe for meg. Men samtidig utforske gamle perler sammen med niesen min på 9 år. Ellers er det nok duket for en del nostalgi-tripper rundt i gamle PS One og PS2 klassikere jeg ikke har spilt på mange år. 

På våre Facebook sider var det Morten Johan Mygland som stakk av med et tre måneders abonnement.

Jeg skal spille Lost planet 2, og spille split screen co-op med vennene mine som i gamle dager

Vi gratulerer vinnerne!

Konkurransen var i samarbeid med Sony Playstation Norge

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.