Skal Blizzard bøte på skaden med en Diablo 4 presentasjon under Blizzcon?
0

Skal Blizzard bøte på skaden med en Diablo 4 presentasjon under Blizzcon?

okt 21 Anders Lønning  

Etter det som kun kan beskrives som en PR katastrofe av de sjeldne, som startet da Blizzard utestengte en Hearthstone spiller og to kommentatorer etter at førstnevnte uttalte sin støtte til protestene i Hong Kong under et direkte sendt intervju, er det mange som ser mot Blizzcon for neste kapittelet i sagaen.

Nå ser det ut som en av måtene selskapet vil prøve å vinne tilbake fansen sin på er å fikse der det gikk galt i fjor, ved å endelig vise frem noe håndfast fra Diablo IV

Indikasjonen på at det er dette som er Blizzard sin plan kommer fra den nyeste utgaven av det tyske spillmagasinet GameStar, hvor det er en annonse for en kommende Diablo artbook, som i følge annonsen skal inneholde «over 500 kunstverk fra Diablo, Diablo II, Diablo III og Diablo IV»

HVKFw0c

Blizzard gikk som mange kanskje husker på en aldri så liten fadese under fjorårets Blizzcon da det i følge kilder nær selskapet var duket for en skikkelig annonsering av Diablo IV, men hvor fokuset i den «ellevte timen» ble skiftet over til det kommende mobilspillet Diablo Immortal av hittil ukjente grunner.

Dette resulterte i en del nedsettende kommentarer fra publikum under de tradisjonelle spørsmålsrunden, hvor spesielt et av dem har blitt foreviget.

Det er varslet en rekke protester mot Blizzard for deres håndtering av Blitzchung saken under årets Blizzcon messe, og med emneknaggen #BoycotBlizzard friskt i minnet bør selskapet trø spesielt varsomt når messen går av stabelen fredag 1. november.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.