Velkommen til nye Spill.no
3

Velkommen til nye Spill.no

Spill.no er pusset opp!

Spill.no ble først lansert i oktober 2009. Nettsiden ble en umiddelbar suksess med over 110.000 unike besøkende den første uken. Bak nettsidene stod selskapet Omega Media, som også eier og driver en rekke andre nettsider, så som Biip.no.

Siden lanseringen har Spill.no vært drevet på den samme tekniske plattformen. Nå har vi imidlertid endelig tatt fram hammer, spiker og malekost – og pusset opp Spill.no. I prossessen har vi brukt både grunning og to-tre strøk maling og resultatet er denne flotte nye sida du leser denne velkomsten på.

Her vil du som før finne både ferske spillnyheter, spissformulerte anmeldelser, finurlige featureartikler og livlige podcaster.

Hvis du digger spill, så vil du elske nye Spill.no.

Hvis du digger spill, så vil du elske nye Spill.no.

Med denne nye sida håper vi å kunne bidra med dekning av spillmediet som vil informere, overraske og underholde både våre trofaste lesere, så vel som nye spillentusiaster på leting etter lesestoff.

Den nye nettsiden er bygget på WordPress-plattformen, som er verdens mest brukte publiseringsløsning. Dette vil gjøre at vi kan utvikle nettsiden mye raskere enn tidligere. Derfor sier vi: Velkommen til det nye Spill.no — vi gleder oss til å fylle den nye sida med spennende nytt innhold!

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.