Verdensrommet neste?
0

Verdensrommet neste?

nov 10 Spill.no  

Mens de fleste som er glad i skytespill nå har begravd seg i «Call of Duty: Black Ops», begynner ryktene allerede å versere om neste spill i serien. Og stemmer ryktene kan serien ta en dramatisk vending.

Romsoldater

Det neste spillet i «Call of Duty»-serien utvikles av Sledgehammer Games, som består av tidligere ansatte i Visceral Games, mest kjent for spillet «Dead Space». Nettsiden Gamasutra hevder de har snakket med anonyme kilder som har røpet at det kommende spillet kommer til å foregå i fremtiden, med romsoldater i hovedrollene. «Halo»-inspirert? Meget mulig.

Inntil videre har verken Activision eller Sledgehammer Games kommentert disse påstandene. Hva synes dere lesere? Føles det riktig med et «Call of Duty»-spill satt til fremtiden og verdensrommet, eller vil dere heller ha et spill basert på en historisk krig med realistiske våpen?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.