Vi er i London og spiller GTA V
0

Vi er i London og spiller GTA V

apr 29 Spill.no  

Jepp. Grytidlig i morges kastet jeg meg på morgenflyet til London for å besøke Rockstar og se nærmere på Grand Theft Auto V, årets mest etterlengtede spill blant Spill.no-leserne.

Ny trailer, ny info

Denne uken lanserer Rockstar nye trailere om de tre hovedpersonene i spillet, Michael, Franklin og Trevor. Trailerne publiseres i morgen, tirsdag 30. april, og du kan se de her så snart de er offentliggjort:

Til torsdag har jeg forhåpentligvis fordøyd inntrykkene mine av Grand Theft Auto V-visningen og intervjuene jeg har i dag slik at jeg kan komme med en vettug vurdering av det kommende spillet. Hva slags opplevelse vil Rockstar gi oss, hva har skjedd siden fireren og hvor lovende er egentlig det nye spillet?

Torsdag 19:00 publiserer jeg altså en stor sniktitt av spillet her på Spill.no, inntil da har jeg taleforbud. Snakkes!

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar og utgis av Take-Two. Spillet lanseres på Playstation 3 og Xbox 360 i september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.