35 minutter video fra Beyond: Two Souls
0

35 minutter video fra Beyond: Two Souls

apr 30 Spill.no  

David Cage og Quantic Dream hvilte ikke på laurbærene da de viste fram sitt kommende spill Beyond: Two Souls på Tribeca Film Festival i helgen. Den ambisiøse utvikleren viste frem en halvtime med gameplay i tillegg til en fersk trailer, og han avslørte at den filmatiske storsatsingen kommer til å vare i ti timer – selv for de raskeste spillerne.

Ti timer høres kanskje ikke så fryktelig mye ut i seg selv, men med tanke på spillets fremtredende filmatiske tilnærming bør vi kunne forvente oss en svært innholdsrik historie som med unik fortellerteknikk berører dype og interessante temaer.

På den nye gameplay-videoen dere kan se under får man et lite glimt av hvordan spillet foregår; quicktime-sekvensene og den mørke settingen gir øyeblikkelige assossiasjoner til Heavy Rain, Quantic Dreams forrige storsatsing, men de spesielle evnene til hovedpersonen Jodie ser ut til å spille en sentral og unik rolle både i historien og spillmekanisk.

Den nye traileren som ble vist kan sees under.

Beyond: Two Souls utvikles av Quantic Dream og utgis av Sony. Spillet slippes til Playstation 3 den 8. oktober. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.