0

Vi må vente på neste Dragon Age

apr 17 Alexander Lund  

Det har allerede gått 4 år siden siste DLC Trepasser avsluttet Dragon Age: Inquisition og ga oss kanskje en av de største cliffhangerene i et spill. Selv om vi har ventet lenge på noen form for bekreftelse om en oppfølger, er det fremdeles ingen i Bioware som offsielt har sagt noe, og det ser ut som vi må vente lengre.

For Bioware gjelder nå kun storsatningen Anthem.

Ta ikke feil, Neste Dragon Age har blitt sterkt hintet om, og er i alt utenom offisielt, bekreftet av Bioware via hints og tips i sosiale medier.

Hva vet vi?

Dragon Age 4 har gått gjennom en “reboot” i utviklingen. Det ble bekreftet gjennom kryptiske hint via utviklerene på Twitter. Selve produksjonen startet engang for et år siden, men på et eller annet tidspunkt ble “rebootet” en gang senere da det var ønsket en “mer dynamisk verden med utvidede muligheter”.

Siden har de fleste ansatte blitt satt til å jobbe med Anthemen futuristisk multiplayer med utgivelsedato i Q1 2019. Ryktene forteller også at mye står på spill for Bioware med denne tittelen. Etter det skuffende Andromedakan en ny flopp bli kroken på døren for selskapet fra Edmonton i Canada.

Mye står på spill med Anthem, det kan bli kroken på døren hvis spillet ikke blir en suksess.

Anthem, som antagelig skal ta litt av markedet fra Destiny, er alt som teller for Bioware fremover. Da Andromeda skuffet slo EA sammen BioWare Montreal inn i  EA Motive. Nå fryktes det hva en ny skuffelse vil utrede.

Dragon Age 4 i fare?

Ikke noe offisielt er lansert om Dragon Age 4, kun Anthem

Etter at Star Wars:Battlefront 2 skapte skandale og sinne, og Andromeda skuffet, er nå Dragon Age den sterkeste franchisen i katalogen til Bioware, og kanskje EA. Ifølge Kotaku er det nå kun noen få personer som jobber aktivt med Dragon Age, og slik vil det forbli inntil Anthem er ferdig.

Det betyr ikke at spillet er i umiddelbar fare. Dragon Age er et sikrere kort for mange. Trofast fanbase, og mange solide titler bak seg gjør at EA kanskje setter fortgang hvis Anthem ikke møter forventningene.

Vi får smøre oss med tålmodighet og se hva som skjer, men ikke sett penger på noe Dragon Age avsløring på E3 i år.

 

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill