Vil bli familie- og barnevennlig
0

Vil bli familie- og barnevennlig

des 05 Spill.no  

Sony Computer Entertainment Europe-sjef Jim Ryan vil prøve å nå ut til barnefamilier med Playstation 3 i 2012.

Tenk på barna

Etter å ha hentet seg godt inn på innspurten til Microsoft på konsollmarkedet, har Sony nå begynt å se seg om etter upløyd mark. I motsetning til Playstation 2, hvor plattform- og familiespillene flagret om ørene på en, har de almennvennlige sjangrene glimret med sitt fravær på Playstation 3.

Dette vil nyutnevnte SCEE-sjef Jim Ryan endre på, og vil bruke 2012 på å bli bedre venner med familiene og barna.

– Jeg tror du kommer til å se oss rette konsollen mer mot et noe yngre publikum. Et mer familierettet marked, forteller Ryan i et intervju, og legger samtidig til at hardcore-spillerne ikke skal bli glemt.

– Det kommer til å bli haugevis med moro for kjernespillerne, men det blir fra vårt eget studio. Tredjepartsutviklere driver med noe ganske interessante greier på flere områder, som vil tillate oss å åpne opp et marked vi var ganske flinke på med både PS1 og PS2, men ikke har klart å nå med PS3 ennå, forklarer han.

Vi husker alle hvor vellykket satsingen på SingStar var for Playstation 2 etter at maskinen i teorien burde vært død og begravet, hvilken retning det vil ta denne gangen, er altså foreløpig ikke avklart.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.