Vant du i julekalenderen?
0

Vant du i julekalenderen?

des 05 Spill.no  

Vi har trukket vinnere for de første fire dagene i årets julekalender hos Spill.no!

Hurra!

Vi er i advent, folkens, og sammen med moralsk lov til å smake på pepperkaker og julebrus, har du også privilegiet av å delta i tidenes beste julekalender noensinne i verden!

Vi snakker selvsagt om Spill.nos uimotståelige julekalender, og ved hjelp av noen små hjernebrynere gir vi alle våre lesere muligheten til å vinne alt fra Øya-pass til Playstation 3 – og selvfølgelig haugevis med spill og andre godbiter. Vi har trukket vinnerne fra de fire første lukene allerede, og vinnerne er:

Luke 1

Her skulle vi frem til en spillutgiver som tradisjonstro stiller med stand på Øyafestivalen år etter år. Det riktige svaret var selvsagt Electronic Arts.
Vinner: ijsbeer

Luke 2

Minst to generasjoner har varme minner fra Zelda-spillene, og det er ingenting som tyder på at Nintendo har tenkt å bremse utviklingen av serien. Vi ville frem til hvor gammel serien ble i år. og svaret er 25 år.
Vinnere: Smurf1408
og Misjch

Luke 3

Tredje luke skulle handle om dunder og brak, som de voksne sier. Skytespillene Gears of War 3 og Rage ble tilbudt to heldige vinnere som kunne svare på hvem sistebossen i Wolfenstein 3D var, og alle med enten god husk, historisk sans eller internett-tilgang, visste nok at det riktige svaret er Adolf Hitler.
Vinnere: Weelie, Sandviken og sf

Luke 4

Her tok vi en liten pause fra spillverdenen, og tok en tur innom Hollywood-mastodonten Mission: Impossible og den kommende filmen Ghost Protocol. Premien var et tilsynelatende umulig puslespill på 1000 biter, så vi kompenserte med et langt fra umulig spørsmål, nemlig navnet på hovedpersonen i filmene. Svaret er selvsagt Ethan Hunt
Vinner: Clawed

Det var vinnerne så langt! Vi minner om at det daglig ramler inn nye spørsmål og premier på siden her, for å forsikre at du holder hjernen din god og varm frem til jul.

Spill.no gratulerer vinnerne!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.