Vil stoppe Skyrim-mod
0

Vil stoppe Skyrim-mod

sep 07 Spill.no  

The Elder Scrolls V: Skyrim-modden The Middle Earth Roleplaying Project (MERP) er forsøkt stoppet av Warner Bros., men utviklerne kjemper tilbake.

Ni ganger større enn Skyrim

Prosjektet har vært under utvikling helt siden 2008, og ble nylig oppgradert til å fungere med Skyrim-motoren. Kartet er svimlende ni ganger større enn det i Skyrim, og utviklerne jobber nå med å fylle det med skapninger, oppdrag og bygninger.

Målet er å skildre Frodos reise til Mordor i Ringens herre, men også å gjenskape hele Tolkiens Middle Earth i et gedigent, helt åpent, rollespill. Du kan høre detaljer rundt utviklingen i podcasten fra utviklerne:

Hør podcast

Vil stoppe prosjektet

Nå har imidlertid Warner Bros. gitt utviklerne beskjed om å legge prosjektet dødt, eller lide konsekvensene. Studioet sitter på rettighetene til spill basert på Tolkiens bøker, og tar ikke lett på at noen prøver å lage sine egne tolkninger på egenhånd. At utviklerne ikke har planer om å tjene penger på prosjektet har tilsynelatende lite å si.

Utviklerne har imidlertid fått fatt i en advokat, og har inntil videre valgt å kjempe mot truslene fra Warner Bros.. I tillegg har de satt opp en underskriftskampanje som de håper vil hjelpe. Du kan bidra med signaturen din HER.

The Elder Scrolls V: Skyrim er utviklet og utgitt av Bethesda for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Modden MERP lages for PC og har foreløpig ingen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.