Vinn Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 1
0

Vinn Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 1

mar 21 Spill.no  

OPPDATERING! Vi har trukket vinnerne av konkurransen. Det riktige svaret var Soap. Vinnerne ble: Almost, kimmi, bonde, shifty, einarej, Matizz-98, Gunybee933, Moonangel34, Carpth og Lomoen. Spill.no gratulerer alle sammen.


Call of Duty: Elite-medlemmer har kunnet leke seg med en rekke ekstra kart til Call of Duty: Modern Warfare 3, men nå har Activision endelig lansert de nye kartene som en egen tilleggspakke for alle som ikke har Elite-medlemskap.

Ti samlepakker gis bort

Vi har fått tak i ti koder for å laste ned samlepakken, og disse gir vi selvsagt til dere lesere. Koden er til Xbox 360 (ettersom pakken kun er lansert på 360 så langt), og byr på fire nye flerspillerkart kalt Liberation, Piazza, Black Box og Overwatch. I tillegg følger det med to helt nye Special Ops-oppdrag: Black Ice og Negotiator.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare riktig på spørsmålet under. Merk at premien er en tilleggspakke, og du må ha Call of Duty: Modern Warfare 3 fra før for å få spilt den.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.