Mass Effect 3-innhold i Final Fantasy XIII-2
0

Mass Effect 3-innhold i Final Fantasy XIII-2

mar 21 Spill.no  

Nyeste nummer av det japanske spillbladet Famitsu melder at kostymer fra Mass Effect 3 skal dukke opp som nedlastbart innhold i Square Enix-rollespillet Final Fantasy XIII-2 i nær fremtid.

Crossover

Slike krysninger mellom spilltitler er slett ikke uvanlig i spillbransjen. Ezio fra Assassin’s Creed har for eksempel hatt gjesteopptredener i en hel haug med spilltitler, og Darth Vader og Yoda hadde en fin fin gjesteopptreden i Soul Calibur IV. Og nå låner altså Final Fantasy XIII-2 klær fra Mass Effect 3-garderoben. Den nedlastbare pakken har verken fått pris eller dato, men skal ifølge Famitsu inneholde Mass Effect 3-kostymer som de to Final Fantasy XIII-2-heltene Serah og Noel kan kle på seg.

Vi i Spill.no foreslår dermed at alle som er rasende på Mass Effect 3-slutten bare bruker fantasien og later som de spiller Mass Effect 3 mens de spiller Final Fantasy XIII-2 med de nye kostymene, og dermed får servert en ny og langt mer emosjonell slutt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.