Vinn din egen Minecraft-server
0

Vinn din egen Minecraft-server

apr 15 Spill.no  

Oppdatering: Vi har trukket tre vinnere som visste at Markus Persson er mannen bak Minecraft. De tre ble: iJoakim, Balex93 og dolan. Gratulerer!

Det er gøy å spille på andres servere i Minecraft men enda morsommere å drive sin egen. Om du ikke har kunnskaper til å sette opp og drifte din egen server finnes det firmaer som kan gjøre grovarbeidet for deg, men de fleste er i utlandet.

Spillvert.no

Spillvert.no er et norsk selskap som spesialiserer seg i Minecraft-servere, og da vi spurte de om de kunne tenke seg å gi bort noen servere i en konkurranse her på Spill.no, takket de umiddelbart ja.

Det du kan vinne er tre måneders gratis spilletid på din egen Mini Miner-server. Disse kommer med 1GB Ram og tar opptil 24 spillere. Via Multicraft-panelet kan du legge til plugins slik at du kan lage akkurat den serveren du ønsker å spille på.

Er du interessert i dette trenger du bare å svare riktig på spørsmålet under. Tre vinnere får hver sin server. Vinnerne trekkes fredag 19. april.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.