Vinn «First Strike» til «Call of Duty: Black Ops»
0

Vinn «First Strike» til «Call of Duty: Black Ops»

feb 02 Spill.no  

Denne uke ble den første tilleggspakken til «Call of Duty: Black Ops» lansert på Xbox 360. Pakken inneholder fem nye kart man kan boltre seg på i spillets flerspillermodus.

Krig og zombier

Fire av kartene er vanlige flerspillerkart: «Berlin Wall» foregår i et område rundt Berlin-muren, «Stadium» foregår inne i en ishockeyarena, «Discovery» tar oss med til sydpolen og «Kowloon» foregår i tett bebyggelse i Hong Kong. Det femte kartet er spillbart i spillets zombie-modus.

«First Strike» er foreløpig kun lansert på Xbox 360, og koster 1200 Microsoft-poeng å laste ned, men vi har fått tak i 15 koder som kan løses inn i tilleggspakken over Xbox Live Arcade. Er du hypp på å få tak i en kode, må du bare svare riktig på spørsmålet under. Konkurransen avsluttes 7. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.