Vinn Journey-skjerfet
0

Vinn Journey-skjerfet

apr 20 Spill.no  

Journey. Hvilket spill. Vår redaktør falt pladask for det i hans anmeldelse her på Spill.no, og skal vi dømme ut fra kommentarene har spillet mange fans blant våre brukere. Derfor er vi glade for at vi har vært så heldige å motta noen eksklusive Journey-skjerf vi vil gi bort til dere.

Vekst

I spillet symboliserer skjerfet erfaringene og ferdighetene dine. Jo lengre skjer desto lengre kan du hoppe. Det er bare et av mange symboler som kan tolkes i det svært kunstneriske spill.

Derfor vil vi gjerne ha dine tolkninger av Journey. I Jon Catos anmeldelse tolket han spillet som en analogi av livet, med et budskap om at livet er noe ensomt og trist. Men vi vil gjerne ha din tolkning. Hvilket inntrykk gjorde Journey på deg? Hvilke følelser vekte det i deg? Møtte du på en annen spiller under din reise, og hvilket forhold fikk du til han? Journey er et spill med dybde og følelser, og i spillets kunstneriske stil ber vi deg komme med din tolkning av spillopplevelsen i feltet under her.

De fem beste tolkningene vil motta hvert sitt eksklusive Journey-skjerf i posten.

Tolkningen din skriver du inn her i feltet under her. Vinnerne blir valgt i slutten av måneden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.