Vinn million-PS4 på Spill.no!
217

Vinn million-PS4 på Spill.no!

sep 06 Alexander Lund  

Vinneren har blitt trukket! Sjekk email om du har vunnet

 

I anledningen 500 millioner solgte Playstation-konsoller, lanserer Sony en eksklusiv PS4 500 Million-utgave av Playstation 4 Pro. Her snakker vi smakfull bling i marineblått deksel, med detaljer i skinnende lekkert gull.

Konsollen lanseres i kun 50.000 eksemplarer, og akkurat du kan bli vinneren av en konsoll i Spill.no sin millionkonkurranse.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å skrive i kommentarfeltet ditt beste Playstation-minne. Var det første gang du suste over mållinja i Wipe-Out? Karusellscenen fra The Last of Us? Karaoke med Majima i Yakuza 0? Eller mimrer du tilbake til barndommen og Crash Bandicoot?

Vi vil høre hva akkurat ditt beste Playstation-minne er, og hva konsollene har betydd for deg og din spillinteresse.

Konkurransen avsluttes 15. september og vi trekker en vinner kort tid etter. (Så husk å ha gyldig email registrert på ditt brukernavn) Vinneren vil deretter bli kontaktet direkte, og få tilsendt premien på ønsket adresse.

Vil du vinne en Playstation? Skriv i vei, men hold deg under 700 tegn.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill