Vurderer nytt Resident Evil 2
0

Vurderer nytt Resident Evil 2

sep 27 Spill.no  

Capcoms Yoshiaki Hirabayashi forteller i et intervju med Gamespot at både han og studioet er mer enn villige til å begynne på utviklingen av en ny utgave av Resident Evil 2.

Klasikkeren

Toeren regnes av mange som selve klassikeren i serien. På Gamecube-tiden ble Resident Evil 1 pusset skikkelig opp, mens 2 og 3 kun fikk en direkte overføring til Nintendo-formatet. Hvis Capcom skal begynne å lage nye versjoner av de gamle spillene, vil nok mange være enige i at Resident Evil 2 er spillet å begynne på.

Se trailer

I intervjuet understreker Hirabayashi at studioet for øyeblikket ikke jobber med noen ny versjon av spillet, men at nok etterspørsel fra fansen lett kan endre på akkurat det.

Folkebevegelse

– Hvis fansen virkelig krever det, hvis det blir en virkelig folkebevegelse for en ny utgave av spillet, tror jeg det er noe Capcom vil vurdere, forteller Hirabayashi, som for øyeblikket har hendene fulle med lanseringen av Resident Evil 6, som er rett rundt hjørnet.

Resident Evil 2 var designet av Hideki Kamiya for Capcom, og ble utgitt på Playstation i 1998. Etter det fulgte en rekke nye utgivelser på Gamecube, PC, Nintendo 64, Dreamcast, PSP og PSN.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.