Xbox Game Pass kommer til mobil i september
0

Xbox Game Pass kommer til mobil i september

aug 05 Anders Lønning  

September ligger an til å bli en stor måned for Xbox når abonnenttjenesten Xbox Game Pass rulles ut på telefon samtidig som streamingtjenesten xCloud sys inn i Game Pass tilbudet.

I følge et innlegg på den offisielle Xbox bloggen Xbox Wire vil en app lanseres for Android mobiler og nettbrett 15 september som gir spillere tilgang til over hundre spill

– Skyspilling er del av det neste store steget for fremtiden vi ser for oss for Xbox Game Pass som setter deg i sentrum av opplevelsen, gir deg mer for medlemskapet og som fjerner hinder for spilleren.

Xbox Game Pass Ultimate Cloud Gaming

– Forrige måned la vi frem vår forpliktelse til dere og annonserte at skyspilling, i form av Project XCloud, vil være del av Xbox Game Pass Ultimate abonnementet uten ekstra kostnad.

– Når skyspilling lanseres som del av Xbox Game Pass Ultimate vil spillere har tilgang til over 100 spill av høy kvalitet direkte fra skyen, deriblant Minecraft Dungeons, Destiny 2, Tell Me Why,Gears 5, Yakuza Kiwami 2 og mer.

 

Innlegget forklarer videre hvordan ettersom alle spill fra Xbox Game Studios lanseres på tjenesten allerede ved lansering, tar selskapet også sikte på at spillene skal være tilgjengelig fra nettskyen samtidig. Xbox profilen, vennelister, prestasjoner og saves vil også følge over til skyspillingen så hvis dette funker så blir det som å spille på sin egen konsoll, bare på mobilen.

Selskapet har også gått sammen med Razer for å lage kontrollere spesifikt designet for skyspilling på mobil, og har sagt at alle Xbox One kontrollere med Bluetooth vil være støttet, samt Sony’s DualShock 4 overraskende nok.

Xbox Game Pass Ultimate på mobil vil være tilgjengelig i 22 land, hvor lille Norge har blitt bekreftet som en av dem.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.