Spider-Man eksklusiv til PlayStation i Marvel Avengers
0

Spider-Man eksklusiv til PlayStation i Marvel Avengers

aug 03 Anders Lønning  

Spider-Man og Sony har hatt et nært og kjært forhold i filmverdenen helt siden Marvel nesten gikk konkurs på 90 tallet, og selv om det japanske selskapet aldri har hatt en uttalt eksklusiv avtale på edderkoppens opptreden i spill ser det nå ut til at det i hvert fall blir tilfelle i  Marvel’s Avengers spillet som kommer senere i år.

Den offisielle bekreftelsen kommer fra PlayStation Blog. men før det dukket nyheten først opp på butikknettsiden for spillet hos den engelske forhandleren Base over helgen, hvor det på PS4 versjonen av spillet stod:

Spill som Spider-Man, eksklusivt på PS4.

Base gikk senere tilbake på dette og unnskyldte det med at artikkelen ikke hadde blitt oppdatert siden i E3 i fjor, men nå vet vi altså i følge PlayStation Blog at Spider-Man kommer til å være eksklusiv til PlayStation versjonene av spillet uten ekstra kostnad for spillere.

Marvel’s Avengers er et kommende action spill, åpenbart basert på superhelt laget med samme nevn, med en slags “spill-som-tjeneste hook” hvor spillere kan samarbeide eller spille alene med datastyrte hjelpere. Spillbare karakterer som vil være med fra starten er Captain America, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow og Ms. Marvel.

B-Movie Avengers: Spillet har høstet kritikk for å gå for en realistisk versjon av heltene uten å sikre seg likheten til skuespillerne fra Marvel Cinematic Universe.

Tidligere har Hawkeye blitt bekreftet som en av fire nedlastbare figurer som skal slippes til spillet etter lansering, sammen med ekstra områder og oppdrag.

Hele greia med å låse Spider-Man eksklusivt til en plattform flyr litt i ansiktet av det mange spillere hadde sett for seg skulle bli normen, med mer åpne grenser mellom plattformene. Dette stiller jo også spørsmålet om hvorvidt Spider-Man nå kan dukke opp i det neste Marvel Ultimate Alliance spillet, hvor det siste var eksklusivt til Nintendo Switch.

Men så gjenstår det å se da, om det er Yuri Lowenthal fra det PlayStation eksklusive Marvel’s Spider-Man som skal spille edderkoppen, eller om de vil holde de karakterene adskilte enn så lenge.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.