Zombie-marerittet fortsetter
0

Zombie-marerittet fortsetter

jun 16 Spill.no  

Episode to av zombie-spillserien The Walking Dead fra Telltale Games lanseres i slutten av Juni, melder nettstedet Kotaku.

Tilbake til mørket

Vi har aldri lagt skjul på at vi elsket første episode av The Walking Dead (du kan lese vår henrykte anmeldelse HER), og en dato på neste episode fremkaller det som kun kan kalles skrekkblandet fryd. Nettstedet Kotaku, som har testet de første 20 minuttene av episoden, bekrefter at Telltale fortsetter i samme sporet som sist, med fokus på desperasjon og mørke. Mer som tegneserie-opphavet og mindre som TV-serien, med andre ord. Det gjør ingenting for oss!

Se trailer fra slutten av Episode 1

Episode 2 starter tre måneder etter første episode, hvor gjengen nå har mindre mat å gå på, og rasjonering av næring havner i sentrum av begivenhetene. Valgene vi gjorde oss, både når det kom til hvem vi prøvde å redde eller hvilke allianser vi inngikk, vil fortsatt gjelde i andre episode, og vi regner med at etterspillet av valgfriheten blir mer og mer polariserende etter hvert som vi jobber oss mot slutten av spillserien.

Spillet er ennå i seritfiseringsprosessen, og Telltale kan derfor ikke gi noen nøyaktig dato. Men «i slutten av juni» er uansett ikke lenge til. Vi gleder/gruer oss!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.