Zombiene ankommer grenselandet
0

Zombiene ankommer grenselandet

nov 24 Spill.no  

Fra og med i dag vil «The Zombie Island of Dr. Ned» starte sin lanseringsrunde på Xbox 360 og Playstation 3. Gearbox Software og 2K Games gir i sammenheng med dette ut en lanseringstrailer til den nedlastbare pakken.

 

«The Zombie Island of Dr. Ned» vil være den første av forhåpentligvis flere nedlastbare pakker til «Borderlands». Gearbox Software lover flere timer med underholdning i form av nye områder, oppdrag, våpen og fiender. De nye oppdragene vil gå ut på å hjelpe Dr. Ned med å kurere zombie-epidemien som han selv har forårsaket. På veien må man selvfølgelig kjempe seg gjennom en horde av zombier i forskjellige varianter. De forskjellige variantene vil blant annet bestå av zombier som eksploderer når de nærmer seg spillerne, zombier som spytter gift, de store Frankenstein-lignende zombiene og selvfølgelig zombier av den typiske sorten.

 

For de som har investert i «Borderlands» på pc er det enda ikke annonsert noen dato for pakken. Gearbox Software har derimot lenge vært en av støttespillerne til PC-plattformen, så pakken forventes også dit om forhåpentligvis ikke alt for lenge.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.