10 000 demonstrerte for HL3
0

10 000 demonstrerte for HL3

feb 06 Spill.no  

For å markere interessen for et Half-Life 3, demonstrerte rundt 10 000 spillere ved å spille Half-Life 2 i helgen.

Konstruktivt

Valve kan neppe anklages for å melke Half-Life-serien, selv om mange har uttrykt sin frustrasjon over at studioet har fortsatt å slippe episoder til Half-Life 2, når alt fansen vil ha er en treer.

Protestene har vært mange, og volumet til tider høyt og ubehagelig på diverse nettfora, men nå har en ny bevegelse dukket frem. Disse ønsker å være konstruktive, og først og fremst fokusere på å få Valve til å forbedre kommunikasjonen til fansen ved å vise at de verdsetter produktene deres. Derfor samlet de i helgen rundt 10 000 spillere til å starte opp og spille Half-Life 2, og økte dermed spillermassen fra rundt 3 000 til omtrent 13 000 spillere. Dette fikk spillet opp på en respektabel ellevteplass på Steams spillelister.

Halvbra

Det hører med i historien at rundt 50 000 hadde meldt sin interesse for å delta i demonstrasjonen, men en femtedels oppmøte stemmer godt overens med hvor mye salt man bør ta internett og dets innbyggere med. Arrangøren selv var strålende fornøyd.

– Jeg er personlig imponert over hva vi har oppnådd i dag. Vi er langt fra ferdige – vi jobber faktisk for tiden med å planlegge nye aktiviteter; dette var bare vårt første forsøk, og, i mine øyne, en suksess for alle, forteller brukeren Surf på Steam-forumet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.