10 millioner solgte Diablo III
0

10 millioner solgte Diablo III

aug 03 Spill.no  

Utgiver Activision har i et investormøte meldt at rollespillet Diablo III har solgt over ti millioner eksemplarer totalt.

Opp- og nedtur

6,3 millioner av disse kjøpte spillet i løpet av den første uken. Og 1,2 millioner spillere har fått Diablo III gratis med World of Warcraft Annual Pass, som fristet med gratis spill og ett års abonnement i nettrollespillet til redusert pris. 8,8 millioner solgte eksemplarer er likevel ingenting å skamme seg over.  Diablo III er tidenes raskest selgende PC-spill noensinne.

World of Warcraft gjør det ikke like skarpt lenger, da en million spillere har falt fra siden forrige kvartal. Det er imidlertid fremdeles det klart største nettrollespillet i Vesten, med omtrent 9,1 millioner abonnenter. Activision regner med at trenden snur når tilleggspakken Mists of Pandaria lanseres 25 september.

Diablo III og World of Warcraft utvikles begge av Blizzard og utgis av Activision for PC og Mac. WoW-tilleggspakken Mists of Pandaria utgis 25. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.