4 nye titler annonsert til Stadia
0

4 nye titler annonsert til Stadia

feb 14 Christian Sannes  

Google Stadia gikk hardt ut tidligere i år med lovnader om mer enn 120 spill inn i det mildt sagt begrensede biblioteket og har nå i løpet av kvelden sluppet 4 trailere, 3 av disse er så kalte “First on Stadia”.

Ingen av de 4 titlene har fått en offisiell lanseringsdato enda.

Det mest spennende kom først ut, Lost Words: Beyond the Page som er et 2D adventure platform spill med en veldig fin visuell stil. Det kommer senere på Steam, Switch, Xbox One og Ps4.

https://www.youtube.com/watch?v=DoxT8wvjqVc

 

Det neste “First on Stadia” er Stacks On Stacks (On Stacks) som ikke sier noe om lanseringsdatoen i traileren, men på Steam står det at den planlagte utgivelsen vil skje i første kvartal 2020. På nettsiden deres (http://sososgame.com/) som ikke sier noe som helst om at dette kommer på Stadia, men viser til at det kommer på PC, Switch og Ps4.

https://www.youtube.com/watch?v=tu-_1blRpBM

 

Det siste “First on Stadia” er Spitlings som sier kun at det “kommer snart”. Det vil komme senere på Switch, Steam, Xbox One og Ps4.

https://www.youtube.com/watch?v=TGo9AvzDO6o

 

Den aller siste nyheten er Serious Sam Collection som er en samling av Serious Sam spillene, denne ble sluppet i 2013 til Xbox 360. Den inkluderer Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter og Serious Sam 3:BFE.

https://www.youtube.com/watch?v=J52VjtGa0pI

Det var på tide at Stadia kom med litt mer titler, men håper at de resterende 116 titlene har litt mer trøkk bak seg enn disse.

 

About Christian Sannes

Christian Sannes, 28 år fra byen mellom de syv fjell. Liker best open world RPG spill, men spiller nesten alt. Beste spill p.d.d God of War, Horizon Zero Dawn, Breath of the Wild og Super Hot VR.