A Way Out passerer én million
0

A Way Out passerer én million

apr 16 Anders Lønning  

Josef Fares og resten av teamet hos Hazelight Studios har god grunn til å smile om dagen. Ikke bare fikk spillet deres A Way Out generelt god mottagelse blant kritikerne da det kom ut for litt under en måned siden, men nå har de også denne gladnyhetene å komme med:


A Way Out 
er et unikt historiedrevet spill om to innsattes forsøk på å rømme fra et fengsel. Det som gjør spillet så unikt er at det bare kan spilles med en annen spiller, og ikke med en datastyrt kompanjong slik de fleste andre samarbeidsspill tillater.

LØS KANON: Josef Fares er kjent for å være både frittalende og eksentrisk, men spillene hans selger i hvert fall godt.

Josef Fares blir sett på som noe av en eksentriker i spillbransjen.Ikke bare utfordrer spillene hans veletablerte konsepter, men han er også en veldig frittalende fyr, noe vi fikk se under hans opptreden på Video Game Awards showet fra i fjor.

Her i Norden kjenner mange av oss han kanskje best som regissøren bak de svenske filmene Kopps og Jalla Jalla, men som spillutvikler står han også bak kritikeryndlingen Brothers: A Tale of Two Sons.

Forhåpentligvis vil suksessen til A Way Out tillate Hazelight Studios å lage flere spill som utfordrer det etablerte, i en spillbransje som bare blir mer og mer konservativ etterhvert som tiden går.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.