Apple legger til nye spillfunksjoner!
0

Apple legger til nye spillfunksjoner!

sep 02 Spill.no  

I går viste Apple frem nye produkter på en pressekonferanse i USA. Samtidig annonserte de at allerede neste uke kommer en oppdatering til iPhone og iPod Touch som inneholder den nye tjenesten «Game Center».

Vennelister, matchmaking og rekordjakt

Med «Game Center» legger Apple til sosiale nettverksfunksjoner i spill, og har du spilt mye Xbox 360 eller Playstation 3 kommer du nok til å kjenne igjen enkelte av de nye funksjonene. Man får blant annet muligheten til å følge med på hva venner spiller, hvilke prestasjoner de har greid i spill, og hvordan man selv ligger an sammenlignet med kompisene.

Man kan også sende utfordringer til venner for å spille mot hverandre over nett, eller bruke den nye matchmaking-funksjonen til å finne passende motstand.

Lignende funksjoner har tidligere vært inkludert i enkelte iPhone-spill, men da via egne nettverk og nettfunksjoner laget av spillutvikleren. Med «Game Center» tar Apple seg av den biten, slik at spillutviklerne bare kan tilrettelegge spillet for det nye systemet.

«Game Center» kan lastes ned gratis sammen med OS4.1. til iPhone i løpet av neste uke.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.