Attraktiv Zelda-oppfølger
0

Attraktiv Zelda-oppfølger

feb 05 Spill.no  

Joel Furtado har laget en fiktiv trailer for en oppfølger til GameCube-spillet The Legend of Zelda: The Wind Waker.

Celda

Det finnes tre Zelda-spill som har fått sine egne tilhengere når det kommer til favorisering. Det første er selvsagt A Link to the Past, som for retro-folket står som det optimale i både historiefortelling og form. Det andre er Ocarina of Time, som revolusjonerte hele eventyrsjangeren, og er nytt nok til at både yngre og eldre spillere har minner fra det. Og mens vi venter på at Skyward Sword skal oppnå samme statusen, er det tredje kultspillet i Zelda-serien det cel-shadede The Wind Waker, som skapte furore hos konservative fans som ikke likte det barnevennlige utseendet. Denne kritikken dempet seg imidlertid ganske betraktelig da Nintendo kompenserte med den «voksne» stilen i Twilight Princess.

Spillet holder seg fremdeles overraskende friskt, og Nintendo fortsetter å lage oppfølgere med samme grafiske utforming. Problemet er bare at alle disse er for håndholdte konsoller. Wind Waker-leiren har derfor skreket etter en oppfølger for stasjonære konsoller i snart et tiår.

Joel Furtado er en av disse, og han tatt abstinensene til det nivået at han har laget en oppfølger-trailer til sitt eget Zelda-spill – The Legend of Zelda: The Lost Oracle. I går brakte vi dere traileren for en noe mørk innfallsvinkel til Zelda-universet, og i dag får dere den rake motsetningen: En cel-shadet Link på nye eventyr i en oppfølger vi trolig aldri får se.

Se trailer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.