Batteritid: 480 timer
0

Batteritid: 480 timer

des 08 Spill.no  

Kontrollerpåhenget til Nintendos håndholdte konsoll, Nintendo 3DS, har en batteritid på 480 timer.

Strømeffektiv

Batteritid er naturlig nok et viktig aspekt ved en håndholdt konsoll. Poenget er jo å befinne seg borte fra stikkontakter og andre strømkilder når man spiller. Og selv om Nintendo 3DS nok er blant selskapets minst strømeffektive eksperimenter, skal ingen påstå det samme om tilleggsutstyret.

Den kommende ekstraspaken, som festes på som en ramme rundt 3DS-konsollen, krever et eget AAA-batteri for å fungere, og etter sigende må man skru opp dingsen med skrutrekker for å komme til. Men ifølge Andriasang, som har snust i den japanske manualen til påhenget, vil dette holde i hele 480 timer. Det blir med andre ord ikke noe behov for storinnkjøp av AAA-batterier på grunn av 3DS-en, og skrutrekkeren får rikelig med hvile mellom hver gang det skal i ilden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.