Begynn på Borderlands 2 nå
0

Begynn på Borderlands 2 nå

sep 10 Spill.no  

Utvikler Gearbox har lagt ut ferdighetstrærne til samtlige klasser i det kommende skytespillet Borderlands 2 via forumet sitt.

Klassekamp

Her kan du fritt eksperimentere med de ulike retningene man kan ta hovedpersonenen Axton, Salvador, Zero og Maya. I løpet av uken blir det i tillegg mulig å linke til ditt ferdige oppsett. 

Ferdighetene til de forskjellige figurene strekker seg fra fordeler på det defensive og helbreding til det mer offensive, med økt skade, raskere omlading og forbedrede våpen. Etter vår prøvespilling av Borderlands 2 i vår, var det tydelig at å sette seg inn i ferdighetstrærne ville ta tid, ikke bare fordi det er mange å velge mellom, men fordi de retningene man kan utvikle seg alle er like attraktive. Nesten.

Klikk deg inn på følgende linker for å leke med dine egne oppsett allerede nå: Axton (Commando), Salvador (Gunzerker) , Zero (Assassin), Maya (Siren). Vi venter oss spillet her i redaksjonen i løpet av uken, i god tid til å sikre en anmeldelse til lansering.

Borderlands 2 utvikles av Gearbox og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 21. september.

x

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.