Beta-registreringen er i gang
0

Beta-registreringen er i gang

jan 23 Spill.no  

Bethesda har sluppet en ny trailer for det kommende nettrollespillet The Elder Scrolls Online, og har samtidig åpnet for registrering for betatest.

Ambisiøst prosjekt

Det er snart to tiår siden Elder Scrolls-serien startet sin seiersgang i spillverdenen, og i år slippes det kanskje mest ambisiøse prosjektet så langt: Et nettrollespill basert på det omfattende spilluniverset.

Som Elder Scrolls-fansen nok er klar over, er testing i forkant noe Bethesda ikke kan gjøre nok. Og der kommer spillerne inn i bildet. Ved å registrere deg HER, får du muligheten til å være med og teste The Elder Scrolls Online som en av de første i verden, og samtidig hjelpe Bethesda og utvikler ZeniMax med å luke bort alle feilene. Bra deal. Og for å mykne deg opp, har de jammen meg sluppet en nesten seks minutter lang trailer i samme slengen.

Se trailer

The Elder Scrolls Online utvikles av ZeniMax Online Studios og utgis av Bethesda for PC og Mac. Spillet slippes senere i år, og dato for betatesting kommer på et senere tidspunkt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.