Bilder og info fra Dragon Age III
0

Bilder og info fra Dragon Age III

okt 21 Spill.no  

Bioware har sluppet tre konseptbilder fra sitt nyannonserte rollespill Dragon Age III: Inquisition, og avslørte en rekke detaljer da de nylig gjestet Edmonton Comic & Entertainment Expo i Canada, melder Kotaku.

Vakre omgivelser

Da EA og Bioware nylig annonserte spillet, var det først og fremst for å bekrefte ryktene som allerede svirret, ikke fordi de hadde så mye informasjon å by på. Nå har de imidlertid sluppet tre konsepttegninger på bloggen sin, som alle vitner om en variert fauna av tett skog, øde sletter og isdekte fjell.

I tillegg gjestet nylig Bioware-ansatte Jon Perry og Mike Laidlaw den canadiske tegneseriemessen Edmonton Comic & Entertainment Expo for å snakke litt mer om spillet. Filmdesigner Perry kunne røpe at “ett oppdrag i Dragon Age III er like stort som alle oppdragene i Dragon Age II sammenlagt , mens kreativt ansvarlig Laidlaw kunne informere om at treeren kommer til å toppe Origins i tilpasningsmuligheter, som også vil inkludere muligheten til å tilpasse følgesvenner. Og man blir herre over sitt eget slott, med de tilpasningsmuligheter det kan by på.

Menneskelig helt

Sjefsskribent David Gaider fortalte at hovedpersonen denne gangen blir menneskelig, men at man kan velge mellom en rekke forskjellige bakgrunner. Selv om man ikke spiller bakgrunnene denne gangen, vil  de ifølge Gaider ha stor innvirkning på hvordan historien utarter seg. Det blir som tidligere mulig å importere figur fra tidligere eventyr, men det jobbes også med en mulighet for å slippe dette.

Noen plattformer er imidlertid fremdeles ikke annonsert – vi bruker inntil videre Xbox 360. Playstation 3 og PC i produktbeskrivelsen – men da spillet ikke slippes før “i slutten av 2013”, er det vel en viss mulighet for at det kan være snakk om neste generasjons plattformer også, og selvfølgelig Wii U. Den som venter, får se.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.