Søndagstapas
0

Søndagstapas

okt 21 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Den siste traileren fra «Sim City».

  2. Den siste utviklerdagboken fra «Defiance».

  3. Den siste traileren fra «Assassin’s Creed III: Liberation».

  4. Lanseringstraileren fra «Medal of Honor: Warfighter».

  5. Den siste traileren fra «Hitman Absolution».

  6. Den siste traileren fra «The Witcher 2: Assassins of Kings».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Sim City»

Det er nesten ti år siden vi sist fikk et nytt spill i «Sim City»-serien og fans av byplanlegging-spillet har ikke hatt mye annet å oppta tiden med. Snart er ventetiden endelig over, til neste år kommer nemlig et nytt spill i serien. Det nye spillet, som kun blir kalt «Sim City», virker også ganske imponerende. Tidligere har vi fått se hvordan man starter byplanleggingen og denne uken er det spillets dynamiske katastrofer som står for tur. Denne uken slapp Electronic Arts og Maxis nemlig en ny trailer som tar for seg hva slags katastrofer som vil finnes i spillet og hvordan man best kan forsvare seg mot de. Traileren kan ses under.

 

«Sim City» har antydet slippdato februar 2013. Spillet kommer til PC og Mac.

«Defiance»

Trion Worlds har gått inn i et samarbeide med den amerikanske tv-kanalen SyFy for sitt neste MMO-prosjekt. «Defiance», som prosjektet heter, vil nemlig være både en tv-serie og et MMO-spill. Spillet vil være et tredjepersons skytespill og Trion Worlds lover at skytespill-fans også vil føles hjemme her. De har også valgt å gå for et ganske åpent «Players vs. Players»-system. Det er også dette pvp-systemet de snakker mer om i den siste utviklerdagboken fra spillet. Utviklerdagboken kan som vanlig ses under.

 

«Defiance» har antydet slippdato april 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Assassin’s Creed III: Liberation»

Ubisoft er snart klare med «Assassin’s Creed III» og for de mest hardbarka fansen vil det også si at de også kan bryne seg på «Assassin’s Creed III: Liberation» til Playstation Vita. Ubisoft har flere ganger prøvd seg på håndholdte versjoner av «Assassin’s Creed»-spillene, dog med varierende suksess. «Assassin’s Creed III: Liberation» virker derimot å være et nærmest fullblods «Assassin’s Creed»-spill og lover sin egen engasjerende historie. Det er også spillets handling som er i fokus i den siste traileren til spillet, som kan ses under.

 

«Assassin’s Creed III: Liberation» har slippdato 2 november 2012. Spillet kommer kun til Playstation Vita.

«Medal of Honor: Warfighter»

Danger Close og Electronic Arts lanserer til uken «Medal of Honor: Warfighter». Spillet vil, i likhet med «Medal of Honor» fra 2010, følge forskjellige Tier 1 Operators. Denne gangen har også Danger Close selv stått for utviklingen av spillets flerspillermodus. Det nye flerspillermoduset vil være klassebasert og i tillegg vil spillet bruke et såkalt «fire team»-system som skal belønne folk som samarbeider. Spillet slippes som sagt til uken og denne uken slapp Electronic Arts lanserinsgtraileren til flerspillerdelen av spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Medal of Honor: Warfighter» har slippdato 25 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Hitman Absolution»

IO Interactive er snart tilbake med et nytt spill i «Hitman»-serien, noe fans av Agent 47 har ventet lenge på. «Hitman Absolution», som det nye spillet blir kalt, har fått litt kritikk et større fokus på actionorientert skytespilling. Riktignok lover IO Interactive at kjerne-gameplayet skal være inntakt. Kjerne-gameplayet er heller ikke komplett uten «Hitman»-seriens forklednings-funksjoner. Det er også spillets mange forkledninger som er i fokus i den siste traileren fra spillet. Traieleren kan som vanlig ses under.

 

«Hitman Absolution» har slippdato 20 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«The Witcher 2: Assassins of Kings»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en ny trailer fra et av fjorårets absolutt beste rollespill. «The Witcher 2: Assassins of Kings» ble nemlig lansert til Mac denne uken og i den anledningen slapp CD Projekt Red en ny trailer til spillet, som kan ses under.

 

«The Witcher 2: Assassins of Kings» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.