Bioware med planer for både Anthem, Mass Effect og Dragon Age
0

Bioware med planer for både Anthem, Mass Effect og Dragon Age

nov 18 Alexander Lund  

Det har kanskje ikke vært den enkleste tiden for Bioware de siste årene. Anthem ble for mange ikke den nye stor franchisen som Bioware hadde håpet på og Andromeda var preget av hastverk, selv om selskapet sa at spillet møtte salgforventningene.

Nå skal ryktene ha det at Bioware satser alt på sine gamle klassikere, Mass Effect og Dragon Age. Vi har tidligere skrevet om hvordan fremtiden til Dragon Age ser ut, og at kapittel nummer 4 langt på vei befinner seg i støpeskjeen, men nå ryktes det også at de første stegene for å lage et nytt Mass Effect er tatt.

Ifølge en artikkel fra Kotaku  skal Anthem få en fullstendig oppusning noen i teamet kaller Anthem Next mens andre kaller det Anthem 2.0. Hva det innebærer er ennå ikke klart, men mye skal forvandles ifølge kildene til Kotaku. En av ideene skal være å endre og få mer ut av kartene. I spillet måtte man gå tilbake til Fort Tartis etter hvert oppdrag, noe man kanskje kan slippe i fremtiden. Ifølge artikkelen var utviklerne veldig opptatt av flyten i spillet, og at de ikke ønsker å ødelegge den. Ingenting konkret har ennå blitt annonsert.

I en annen nyhet ble det sakte skrevet at Mass Effect skal få et nytt kapittel. Casey Hudson, en viktig person i Bioware som har vært sentral i utviklingen av både Dragon Age og Mass Effect postet nylig noen konseptbilder av Mass Effect universet hvor han antyder at studioet ikke er ferdig med universet.

Hvordan spillet skal utvikle seg videre er usikkert. Shepard trilogien endte ganske så bastant, og Andromeda på sin side tok plass ganske så langt og fjernt fra melkeveien. Vi er uansett noen år unna et nytt kapittel i den episke sci-fi serien.

Dragon Age 4 er det dessverre ikke så mye nytt å rapportere om. Vi venter på 4.Desember når serien vil ha sitt 10 års jubileum, hvor kanskje noe mer vil bli rapportert.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill