Bli med på eksklusiv prøvespilling med Spill.no!
0

Bli med på eksklusiv prøvespilling med Spill.no!

apr 30 Spill.no  

Spill.no har gleden av å invitere deg til eksklusiv prøvespilling av PS3-spillet «Modnation Racers» 11. mai fra 16:00 til 19:00. Prøvespillingen finner sted i Nydalen i Oslo, i hovedkvarteret til Playstations norske distributør, Nordisk Film.

Prøv spillet – få spillet!

«Modnation Racers» er et humoristisk racingspill med våpen, der flere spillere kan konkurrere mot hverandre. I tillegg til racing kan man også bygge sine egne baner ved hjelp av en kreativ verktøykasse som følger med. Spillet har blitt beskrevet som en blanding av «Super Mario Kart» og «Little Big Planet».

11. mai har vi, som eneste medie i Norge, fått lov å invitere med oss 20 av våre lesere for å prøvespille spillet før alle andre. Ikke nok med det, alle som blir med vil også få med seg sitt eget eksemplar av spillet hjem til odel og eie! I tillegg byr Nordisk Film på pizza og brus til alle som kommer.

Har du lyst til å bli med? Skriv opp navnet ditt og alderen din i kommentarfeltet under. Hvis du vil ha med deg søsken/kjæreste/venner/far/mor, skriv opp dem også. Vi trekker tyve stykker som får være med oss på prøvespillingen tirsdag 11. mai. Merk at Spill.no dekker ikke reiseutgifter til og fra arrangementet, du må klare å komme deg til Nydalen i Oslo for egen regning.

«Modnation Racers» er utviklet av United Front Games og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet lanseres eksklusivt til Playstation 3 og PSP 19. mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.