Info om neste Call of Duty
0

Info om neste Call of Duty

apr 30 Spill.no  

Det neste spillet i Activisions «Call of Duty»-serie har fått navn og dato. Spillet skal hete «Call of Duty: Black Ops», og lanseringsdatoen er 9. november 2010. Dette ifølge en pressemelding fra Activision.

Vietnam?

Tidligere spill i serien har enten foregått i nåtid eller under andre verdenskrig, og med det syvende spillet i serien kommer Activision vistnok til å basere spillet på Vietnam-krigen. Dette har ikke blitt bekreftet av Activision ennå, men flere nettsider og forhandlere hevder de har hørt fra sikre kilder at Vietnam blir tema i årets utgave.

Det er forøvrig overraskende lite info å få i Activisions pressemelding. Treyarch sier at hele studioet jobber på spreng med tittelen, og at de har utnevnt egne lag som utvikler flerspiller-, enspiller- og samarbeids-deler.

Treyarch stod for produksjonen av «Call of Duty: World at War», mens det var utviklerne i Infinity Ward som lagde «Call of Duty: Modern Warfare»-spillene.

Er du sugen på mer info om spillet lover Activision at spillets nye hjemmeside kommer til å bli oppdatert med mer info i løpet av helgen. Da får vi helt sikkert svar på om spillet foregår i Vietnam, og masse annet snadder.

Bildet i toppen av saken er fra «Call of Duty: World at War»

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.