Blir du skremt av zombier?
0

Blir du skremt av zombier?

jul 18 Spill.no  

Capcoms Comic-Con-trailer gjør det klart at Resident Evil 6 ikke bare blir action, men også har rikelig med grøss på lager for fansen.

Kombinerer krefter

Resident Evil-serien har alltid handlet om overlevelse mot alle odds. Med begrenset lommeplass og ammo, smøg vi oss gjennom de første spillene i serien, skritt for skritt, vel vitende om at en ny og ukjent fare kunne lure rundt neste hjørne. Siden Resident Evil 4, det mange anser for å være det beste i serien, endret imidlertid på denne oppskriften, og serien har nå utviklet seg til en nærmest ren actionfest, med zombier som statister.

Med Resident Evil 6 vil Capcom hente frem igjen grøssene fra seriens oppstart, og kombinere dem med de senere spillenes actionsekvenser. Foreløpig har vi kun fått se sistnevnte, men med Comic-Con-traileren som nylig ble sluppet, får vi føle litt på de skumlere delene av spillet også. Og vi møter vår første zombie-slange. Jackpot!

Se trailer

Resident Evil 6 utvikles og utgis av Capcom for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 2. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.