Boikotter Modern Warfare
0

Boikotter Modern Warfare

mar 31 Spill.no  

En gruppe Call of Duty: Modern Warfare 3-spillere maner til boikott av spillet for å markere misnøye med manglende kundeoppfølging fra Activision og Infinity Ward .

Generalstreik

Forhenværende community manager Robert Bowling garanterte  i forkant av lansering en infrastruktur for Call of Duty: Modern Warfare 3 hvor hyppige oppdateringer og kundeoppfølging ville nå nye høyder, men deler av nettsamfunnet føler disse løftene ennå ikke er oppfylt. Derfor maner de nå opp til en felles boikott av spillet den 20. april, for å statuere et eksempel for utviklerne nøyaktig hvem det er som har buksene i kundeforholdet.

Aksjonsgruppen har i den anledning lappet sammen en video som lister opp eksempler på områder hvor Activision og Infinity Ward har ignorert tilbakemeldingene fra nettsamfunnet, og oppfordrer alle til å videresende videoen til venner og kjente.

Se video

I skrivende stund har rundt 40 000 sett videoen på YouTube. Med tanke på at Modern Warfare 3 solgte 6,5 millioner eksemplarer bare på den første dagen i salg, er det ingen tvil om at aksjonsgruppen trenger større oppslutning for få Activision og Infinity Wards oppmerksomhet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.